Swimwear met UV protection
Cool stuff inspiration

Swimwear met UV protection

Veel swimwear items zijn beschermd met een UV protector. Maar wat betekent dat eigenlijk? En is het wel nodig?

Swimwear met een UPF (Ultraviolet Protection Factor) maakt zonnebrandcrème smeren overbodig. De beschermende factor is namelijk verwerkt in de stof. Zo kan je kindje lekker in en uit het water en heb je ook geen gedoe met die vervelende zandkorrels. Bovendien is de stof lekker licht en droogt snel op. Zorg ervoor dat de beschermende kleding niet te strak zit, want dan rekt de stof op. En dat gaat ten koste van de beschermende factor. Vrijwel alle Items hebben een UPF factor tussen de 40 en 50. Dat is ruim voldoende om een hele dag in de zon te blijven. Natuurlijk moet je wel altijd de ‘blote’ delen van je kindje met zonnebrand insmeren!
Onze swimwear collectie is zeer uitgebreid. De volgende merken zijn beslist de moeite waard om te bekijken: Molo Mini Rodini (Wist je trouwens dat alle badkleding van Mini Rodini is gemaakt van recyclede visnetten?) – Soft GalleryNuNuNu Sproet en Sprout.

Swimwear met UV protection

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *