back to school
Blogs,  Cool stuff inspiration

Back to school

Wat gaat de zomervakantie altijd snel! Binnenkort gaan de scholen weer open in een groot deel van het land. Back to school betekent ook weer lekker nieuwe collecties shoppen. Gelukkig is er al heel veel moois binnen, wat je ook bij warmer weer kunt dragen. In deze blog geven we je vast wat inspiratie voor het nieuwe schooljaar.

Sweater groen Piupiuchick – Jogger paars The Campamento – Sweater bruin The Campamento – Shirt Bobo Choses – Cargo Jogger Repose AMS – Tas Susan Bijl

Draag laagjes

Op school is het handig je kleding in laagjes te dragen. Kies voor een t-shirt met een sweater of vest dat makkelijk aan en uit kan. Voor meisjes is een rokje met kniekousen lekker met wisselvallig weer. Ben je kniekousen-fan, check dan vooral de merken Sproet & Sprout, MP Denmark en Collegien. Jongens kunnen korte broeken vaak nog lang door dragen in combinatie met een sweater. Of kies voor een wat dunnere lange broek. Ook ideaal: een longsleeve. Niet zo warm als een sweater, maar ook niet te fris.

Sweater Bobo Choses – Blouse Repose AMS – Rok Piupiuchick – Kousen Collegien – Tas Repose AMS

Nieuwe schoolspullen

Een nieuw schooljaar vraagt om een nieuwe tas. Je vindt er genoeg bij ons in de collectie. Voor grotere kinderen zijn er de tassen van Mini Rodini, Bobo Choses en Hello Hossy. Ga je voor girly en shiny, kijk dan eens bij Billieblush. Zoek je nog nieuwe stiften, dan zijn die van OMY ideaal! Ze zijn er in verschillende soorten en kleuren. En voor kids die graag lezen hebben we ook fijne prenten- en voorlees- boeken. Alle boeken uit de collectie vind je hier.

back to school bakpack
Rugtassen van Hello HossyRepose AMSMini Rodini

Een fijne (tussen) jas

Ook al is een échte winterjas nog te warm, toch is het handig je vast te oriënteren. Er is een beperkte hoeveelheid per maand, dus later in het seizoen is de kans groot dat je misgrijpt. Op dit moment zijn er al een paar toffe jassen binnen, later deze maand volgen de jassen van Gosoaky, Mini Rodini, Bobo Choses en Tinycottons. Juist in die eerste schoolmaanden is een tussenjas hartstikke fijn. Mini Rodini heeft fijne fleece jasjes en de teddy jassen van Lil’ Atelier, American Vintage en Donsje zijn ook super tof! Ook handig: jassen met afritsmouwen. Je houdt dan een lekkere bodywarmer over die je makkelijk met een sweater kunt combineren. Sproet en Sprout en Bobo Choses hebben ze in de collectie.

Groene pinguinjas The Campamento – Hondenjas Sproet & Sprout – Roze teddyjas Sproet & Sprout – Teddyjas met hartjes Lil’Atelier – Leopard jas Mini Rodini – Roze pinguïn jas Mini Rodini

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *