Blogs

Alles over winterjassen

Het winterjassen – seizoen komt er weer aan. Tijd om je te gaan oriënteren. Het is goed van te voren op een rijtje te zetten wat je belangrijk vindt. Daarbij helpen we je met deze blog een handje. Daarom nu: alles over winterjassen.

De winterjas voor Hollands weer

Zoek je een jas die bestand is tegen typisch Hollands herfst- en winterweer? Dan ben je bij Gosoaky aan het juiste adres. Dat dit merk uit Nederland komt is te merken. De jassen van Gosoaky zijn namelijk allemaal bestand tegen (veel) regen en wind. Bovendien zijn ze allemaal hartstikke stevig en kunnen tegen een stootje. Belangrijk is wel goed te kijken naar de maat. Er zit namelijk verschil in de modellen qua lengte en breedte. We meten de jassen graag voor je na!

Met of zonder capuchon

Naast de jassen van Gosoaky hebben we natuurlijk nog meer jassen die lekker warm zijn in de winter. De meeste mensen kiezen een jas met capuchon, want dat is wel zo praktisch. Houd je van kleur, ga dan voor de puffers van Mini Rodini, Tinycottons of Billieblush. Deze twee merken hebben ook nog eens leuke bijpassende sjaals en mutsen voor als het écht koud wordt.
Geen fan van een capuchon, kijk dan bij Bobo Choses. Gosoaky en Mini Rodini hebben er ook een paar in de collectie.

Een jas voor tussendoor

Ook altijd handig voor wat warmere herfstdagen: de tussenjas. Ga je voor praktisch, kijk dan bij Marmar Copenhagen. Deze jasjes zijn waterbestendig en je kunt de achterzijde wat langer maken, zodat de billen bij een regenbuitje onderweg niet nat worden. Wil je een stoffen tussenjas, dan zijn die van Donsje, Baje Studios en Mini Rodini lekker. Tinycottons, Donsje en American Vintage hebben de leukste teddy jassen.
Een bodywarmer of een jas met afritsbare mouwen is ook fijn. Je vindt ze bij Bobo Choses, Sproet & Sprout en Donsje.

Wat kies je voor baby’s?

De baby winterjasjes zijn vaak wat dunner dan de kidsjassen. En dat is niet voor niets. Baby’s liggen meestal in de wagen met een lekker dekentje of zitten in een voetenzak. Daarom is een hele dikke winterjas niet nodig. De jasjes van onder andere One More in the Family, Koeka en Donsje bieden voldoende bescherming tegen kouder weer. De babyjassen gaan al vanaf maat 56.

Maak je winter look af

Bij een winterjas horen ook winteraccessoires. We hebben een aantal jassen, sjaals en oorwarmers van Mini Rodini, Billieblush en Bobo Choses in de collectie. Die van Gosoaky en Hello Hossy zijn op het moment van publicatie van deze blog nog niet op voorraad. Vergeet overigens geen thermoboots te bestellen. Die van En Fant zijn ideaal tegen regen en kou. Koop ze wel een maatje groter dan de draagmaat, want door de wollen voering vallen ze kleiner.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *