Blogs,  Brand talk

Thermoboots van En fant: altijd lekker warme voeten!

Het Deense merk En fant is in 2012 begonnen als schoenenmerk voor baby’s en kinderen, en staat vandaag de dag vooral bekend om haar gave thermoboots. Deze thermoboots zijn een echte musthave voor de winter, zodat je kleintje ook met sneeuw, wind en regen buiten kan spelen! De thermo laarzen van En fant zijn gevoerd met wol en zijn tevens waterdicht, het is een echte favoriet item onder kinderen: lekker door de plassen stampen zonder natte voeten te krijgen!

En fant thermoboots

De waterdichte en met wol gevoerde thermoboots van En fant zijn een echte bestseller in onze webshop. De thermoboots zijn goed herkenbaar door de verschillende matte kleuren en hun chique uitstraling. Je kan de boots van En fant aanschaffen in de kleuren roze, groen, zwart en navy blauw. Maar.. En fant heeft ook gedacht aan diegenen die wel van wat sparkle houden! Je kunt de thermo laarzen namelijk ook vinden in glitter variant, in de kleuren paars, roze en grijs.

 

Goed om te weten over je thermolaarzen

Voordat je de mooie laarsjes van En fant voor je kleintje aanschaft zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden.

  • De thermolaarzen van En fant vallen klein door de wollen voering. We raden het aan om één maat groter te bestellen. Mocht je de laarsjes via onze webwinkel bestellen en niet zeker zijn over de juiste maat, neem dan vooral contact met ons op! We kunnen je telefonisch of per mail adviseren om de juiste maat te vinden.
  • De thermoboots zijn voor 90% gevoerd met wol, en voor 10% gevoerd met polyester. Door de warmte kan het voorkomen dat de laarzen na verloop van tijd wat gaan ruiken. Je kunt de boots op het wolwasprogramma in de wasmachine wassen om ze vervolgens aan de lucht te laten drogen: je boots zullen er zo goed als nieuw uitkomen!
  • De thermoboots houden de voeten van je kleintje warm tot -10º graden celsius en zijn dus perfect voor de nederlandse winter!
  • De boots bevatten ook reflectie details zodat je samen met je kindje veilig over straat kunt.

Nog meer leuke kleding: En fant rokjes

De thermoboots van En fant zijn ontzettend bekend, maar wist je dat het merk ook een leuke kledinglijn heeft sinds 2015? In onze collectie hebben we twee fleurige tulle rokjes met onderrok voor een comfortabele fitting. De bordeaux rode rok is versierd met gouden glitters, en de En fant horizon skirt is een mooie gouden geplooide rok. Twee echte meiden items! De kleding van En fant is beschikbaar in de maten 50-152.

De mooiste En fant laarzen vind je bij Kids Department

Geïnteresseerd in een stel En fant thermolaarzen? Dan ben je bij Kids Department aan het juiste adres! Wij verkopen deze pareltjes in onze online webshop, maar je bent ook zeker welkom om de laarsjes te komen passen in onze fysieke winkel in Wateringen.

Bij Kids Department staan we bekend om onze persoonlijke service. Mocht je hulp nodig hebben bij je aankoop, of weet je niet welke maat laarsjes je moet kiezen? Geef ons vooral een belletje of mail ons en we staan voor je klaar.

We verzenden onze items in Nederland en België, en wanneer je bestelling een waarde van minimaal € 49,95 heeft word je bestelling gratis verzonden! Je kan er ook voor kiezen om gezellig bij onze fysieke winkel langs te komen om je pakketje persoonlijk op te halen!

Bekijk de gehele En fant collectie >

 

Kids Department biedt nog meer toffe merken

In ons assortiment hebben we de mooiste En fant thermoboots, maar we hebben uiteraard ook andere gave regenlaarzen voor kinderen:

  1. Bergstein: de designs van Bergsteins’ regenlaarzen lijken ergens een beetje op die van En fant wanneer je kijkt naar de effen kleuren van beide merken. Wanneer je echter goed kijkt naar de eigenschappen zie je dat de laarzen van de twee merken erg van elkaar verschillen! De regenlaarzen van Bergstein zijn perfect te dragen in elk seizoen, maar zijn dun gevoerd en zullen de voetjes van je kleintje niet beschermen tegen de extreme winterkou. Wanneer het echter niet sneeuwd of flink vriest biedt het merk super regenlaarzen in alle kleuren van de regenboog! Deze regenlaarzen zijn onmisbaar in het wispelturige klimaat in Nederland.
  2. Bobo Choses: het merk Boho Choses heeft vooral een heel breed assortiment leuke kinderkleding items, maar heeft ook een stel gave regenlaarzen. Deze doorzichtige regenlaarzen zijn helemaal de bom wanneer je ze combineert met een stel hippe sokken, waardoor je het design dag in dag uit zelf kan bepalen! De regenlaarzen van Boho Choses vallen een halve tot hele maat kleiner dus let goed op wanneer je een aankoop maakt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *